top of page
  • David Berg

Word campagne supporter

Updated: Jan 18

Je hebt het misschien inmiddels al meegekregen: voor 2024 hebben wij de aanbesteding niet gekregen, wat betekent dat er geen geld vanuit de gemeente wordt weggelegd voor de FIXbrigade. En dat raakt niet alleen ons, maar ook de hele stad. De afgelopen weken is het erg koud geweest, en heeft het ook stevig gevroren. Stel je voor dat er duizenden Amsterdammers zijn die letterlijk in de vrieskou hebben gezeten, omdat ze de verwarming niet aan hebben durven zetten, bang voor de hoge energierekening. En stel je voor dat de ouderen van Amsterdam dag in, dag uit last hebben van de tocht die continue hun achtergestelde huizen binnendringt.

De FIXbrigade helpt al deze mensen op een bewezen effectieve manier. Waar andere partijen wat radiatorfolie plaatsen en LED-lichtjes achterlaten, pakt de FIXbrigade een woning op een intensieve manier aan. Dat kost tijd en geld – ons team is vaak een hele dag bezig in een woning. Maar dan heb je een bewoner ook écht geholpen: zij zien de energierekening vaak met honderden euro’s per jaar dalen en voelen zich comfortabeler thuis.


Daarnaast bestaat ons team uit een groep enthousiaste vrijwilligers, stagairs en leermeesters die veel betekenis vinden in hun werk en tegelijkertijd al doende een praktisch vak leren (wij zijn een erkend leerbedrijf). Als er voor 2024 geen geld beschikbaar komt, staat ons team van de één op de andere dag op straat.


Wij doen daarom hierbij een oproep ons verhaal te delen met je netwerk en dus campagnesupporter te worden, en ook samen met ons vele campagne supporters te werven. Het zou fantastisch zijn als we met 5000 of meer campagne supporters de campagne op 6 februari lanceren. We willen met onze campagne #niemandindekou minimaal €150.000 op te halen.


Maar dat kan niet zonder jouw hulp! Via onze campagnepagina https://www.fixbrigadegaatdoor.nl kun je laten weten dat je campagnesupporter wordt.


Namens het hele team van de FIXbrigade Amsterdam, bedankt!תגובות


bottom of page