top of page
  • David Berg

Eerste FIX jouw wijk actie een groot succes!

Afgelopen vrijdag is de FIXbrigade Amsterdam campagneteam samen met de studenten van het Maascollege aan de slag gegaan om de Albardagracht mooier en schoner te maken.

Tevens waren er buurtactiviteiten in de multi culturele huiskamer De Brug en konden inwoners geholpen worden met allerlei digitale- en overheidszaken met dank aan de formulierenbrigade.Naar aanleiding van deze eerste FIX jouw wijk hebben we ook geëvalueerd en besloten de volgende FIX jouw wijk iets anders aan te pakken.


Dan wordt er wederom gestemd door de Amsterdammers, en wordt drie weken voor aanvang de buurt geinformeerd en gemobiliseerd, en lokale ondernemers en scholen.

De behoefte van inwoners van de gekozen straat/ straten wordt geinventariseerd van energiebesparing tot andere relevante zaken.


Vervolgens gaan de FIXbrigade teams tijdens de FIX jouw wijk actie aan de slag, en wordt er samen met buurtbewoners de straat schoner en mooier gemaakt.


Of er nog een fix jouw wijk actie komt hangt af of er voldoende fondsen worden geworven om de FIXbrigade Amsterdam te laten voortbestaan..


Steun de FIXbrigade Amsterdam door bijvoorbeeld uw online aankopen via de doelshop FIXbrigade domein te doen, tot bijdragen aan de FIXstraat pakket.


Ga naar www.fixbrigadegaatdoor.nl voor meer informatie en opties om te steunen.


Comments


bottom of page